U bent hier
Home > Nieuws > McKinsey-rapport leaders & laggards in adoptie enterprise cloud infrastructuren

McKinsey-rapport leaders & laggards in adoptie enterprise cloud infrastructuren

Er is een grote hype en te weinig goede data, feiten en benchmarks over de cloud en zijn toepassing. CIOs, CTOs en Directeuren infrastructuur van grote bedrijven hebben hun frustraties hierover geuit en dit is de reden dat Mckinsey tussen 2014 en 2016 onderzoek heeft gedaan naar de adoptie van de cloud en next-generation infrastructuur bij meer dan 50 grote organization in Europa en Noord Amerika.

Bevindingen, conclusies en aanbevelingen vind u in dit rapport. Het artikel is uit oktober 2016, Mckinsey: http://www.mckinsey.com/business-functions/digital-mckinsey/our-insights/leaders-and-laggards-in-enterprise-cloud-infrastructure-adoption

Geef een reactie

Top