U bent hier
Home > Nieuws > Europese Cloud Community Launch in Parijs – 6 Juli

Europese Cloud Community Launch in Parijs – 6 Juli

In Nederland hebben we de launch van Cloud Community Europe lokaal op de nieuwjaarsbijeenkomst in januari beleefd, en overal in Europa ontstonden soortgelijke lokale launches; Polen, Spanje, Luxemburg, Monaco, Ukraine, Italie en nu sluit ook Frankrijk aan.

Omdat de aansluiting van Frankrijk midden in de Cloud week van Parijs valt, heeft het Europese bestuur van Cloud Community Europe besloten om dat podium ook te gebruiken voor de Europese launch. Tijdens deze launch zullen de landen hun lokale programma’s delen, zal het Europese bestuur zich presenteren en zal ook de launch plaatsvinden van de Cloud Community Europe Connect tool. Vanuit alle deelnemende Cloud Community landen zal vertegenwoordiging aanwezig zijn en is er volop ruimte om te netwerken met leden van het Europese bestuur, lokale bestuursleden en aangesloten bedrijven van die lokale communities. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

start description speaker duration
3:30 Registratie en koffie  — 30′
3:55 Opening & welcome speech Chair Europe 5′
4:00 CCE Program 2017 General Manager 10′
4:10 Presentation: France Chair France 10′
4:20 Presentation: Monaco Chair Monaco 10′
4:30 Presentation: Spain Chair Spain 10′
4:40 Presentation: Poland Chair Poland 10′
4:50 Presentation: The Netherlands Vice-chair Netherlands 10′
5:00 Demo: ECCconnect demonstration 15′
5:15 Conclusion & opportunities General Manager 5′
5:20 Networking café

We hebben Veeam Software Frankrijk bereid gevonden deze launch te faciliteren. Het adres waar u kosteloos kan deelnemen aan dit bijzondere event is: VEEAM Software, 15 Rue Jean Jaurès, 92800 Puteaux, Esplanade de la Défense.

U dient u wel vooraf te registreren via de Europese Cloud Community Website: http://www.cloudcommunityeurope.org/events/cloud-community-europe-launch-event

Geef een reactie

Top