U bent hier
Home > Nieuws > Succesvolle lancering Cloud Community Europe

Succesvolle lancering Cloud Community Europe

Nederland was het eerste land dat de omslag maakte van EuroCloud naar Cloud Community Europe. Gaandeweg volgden in 2017 meer landen, zoals Luxemburg, Frankrijk, Monaco, Spanje en Polen, naar verwachting zullen later dit jaar Engeland, Italië en Oekraïne nog volgen. Het hield de inmiddels geregistreerde landen – die meer dan 300 Europese bedrijven vertegenwoordigen – niet tegen om de formele Europese launch te houden. De locatie kon niet beter gekozen zijn, midden in de Franse Cloud week, op een zonnige locatie van sponsor VEEAM, was de formele lancering van de Europese tak van Cloud Community Europe een feit.

Maurice van der Woude, President van de Europese organisatie, deed de aftrap waarin hij in zijn keynote speech meldde dat de Cloud op weg naar volwassenheid is, dat de markt zich nu vooral moet gaan richten op de digitale transformatie van de processen en systemen binnen ondernemingen en dat Cloud Community Europe dit proces langs alle kanten actief gaat ondersteunen. Hij zei hierover het volgende: “Our members share a common interest in developing systems, tools, products and services, processes and skills that deliver operational excellence in the digital transformation of the business. Small and large! And we as Cloud Community Europe support that.”

Mr. Lorenz Baermann, General Manager van Cloud Community Europe, werd geïntroduceerd en ontvouwde de plannen voor 2017 en verder. Daarna was het aan de aangesloten landen om zichzelf voor te stellen en hun plannen te presenteren. Cloud Community Europe richt zich op alle cloud gebruikers en cloud aanbieders. Om dit te onderstrepen werd de business connectivity tool ‘CCE CONNECT’ gepresenteerd. Dit is een cloud applicatie die aangesloten leden binnen de organisatie aan elkaar matchen op basis van gelijkgestemde interesses en gebieden van expertise. In het VEEAM auditorium werd de tool gelanceerd en konden leden zich al gelijk registreren.

Nederlandse leden hebben ook recht op het gebruik van deze business connectivity tool. Ga hiervoor naar www.cloudcommunityeurope.nl/connect! en u kunt gelijk aan de slag. Vergeet ook niet 17 en 18 oktober alvast te markeren in uw agenda. Dan wordt in Madrid het jaarlijks congres en award spektakel gehouden. Een evenement dat u zeker niet mag missen. Meer informatie hierover volgt later.

Geef een reactie

Top