U bent hier
Home > Nieuws > Hoe zetten Nederlandse bedrijven de cloud in voor digitale transformatie?

Hoe zetten Nederlandse bedrijven de cloud in voor digitale transformatie?

Digitale transformatie is voor veel bedrijven een ‘hot item’. Veel organisaties kiezen er hierbij voor IT workloads van on-premises omgevingen naar de cloud te verplaatsen. Wilt u weten op welke wijze Nederlandse organisaties cloudoplossingen inzetten om digitale transformatie te realiseren? Dit hoort u op 1 februari op het CCE Nationale Cloud Monitor Event.

Op het CCE Nationale Cloud Monitor Event lanceert Cloud Community Europe Nederland in samenwerking met T-Systems de resultaten van de nieuwste editie van de Nationale Cloud Monitor. Diverse bestuursleden en gastheer T-Systems geven hun visie op de resultaten. Ook is er op het event volop ruimte voor discussie.

Programma

Het programma van het CCE Nationale Cloud Monitor Event ziet er als volgt uit:

14:00 – Ontvangst
14:30 – Welkom, Maurice van der Woude, vice voorzitter CCE NL
14:40 – Uitkomsten “Nationale Cloud Monitor”, Peter Vermeulen, CCE NL
15:30 – Technisch perspectief, Hans Timmerman, CCE NL

15:55 – Pauze

16.25 – Impact op competenties, Job Voorhoeve, CCE NL
16:45 – Digitalisering en de cloud, Jeroen van Oosterhout, T-Systems Nederland B.V.
17:05 – Paneldiscussie o.l.v. Robbert Hoeffnagel, CCE NL
17:30 – Netwerkborrel

Aanmelden

Het CCE Nationale Cloud Monitor Event wordt op 1 februari 2018 van 14:00 tot 18:00 uur georganiseerd op het hoofdkantoor van T-Systems Nederland in Vianen. Deelname aan het CCE Nationale Cloud Monitor Event is gratis. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Geef een reactie

Top